Bedrijven

Jouw werk als inspiratie

Jouw werk als inspiratie

Met trots uitleg kunnen geven over het werk dat je doet is verrijkend - voor jezelf en voor de kinderen aan wie je over je werk vertelt. Om kinderen kennis te laten maken met uiteenlopend werk en manieren van werken, werkt het Geheim van de Smit samen met organisaties in de regio - profit of non-profit, klein of groot. Samen met Het Geheim van de Smit gaat het kind met een medewerker in gesprek over wat werken voor het bedrijf inhoudt. Zo ontdekt het bijvoorbeeld de relatie tussen theorie (school) en praktijk (het werk). En waar iemands passie voor het werk vandaan komt. Het bezoek gaat verder dan een rondleiding binnen het bedrijf. Juist de inhoud van het werk, de benodigde vaardigheden en de weg daar naartoe komen aan bod. Het kind bereidt het bezoek van tevoren voor samen met Het Geheim van de Smit, zodat het focus heeft in wat het te weten wil komen.


"
Met trots uitleg kunnen geven over het werk dat je doet is verrijkend - voor jezelf en voor de kinderen aan wie je over je werk vertelt."


Aanmelden organisatie

Ondersteun je dit initiatief? Neem contact op met Het Geheim van de Smit. Dan stemmen we af hoe een bezoek het beste plaats kan vinden.