Over mij

Het Geheim van de Smit brengt je tot bloei

Mijn naam is Yvonne Smit. Mijn professionele ervaring als intercedent, opleidings- en loopbaanadviseur en mijn eigen dromen en interesses komen samen in ‘Het Geheim van de Smit’.

Jezelf leren kennen is een vak apart, dat je vaak pas gaat volgen als je vast loopt in je studie of werk. Iets wat ik door mijn werk veelvuldig ervaren heb. Dat je juist op jongere leeftijd het beste vaardigheden kunt ontwikkelen in het ontdekken wie je bent, ervaar ik ieder dag door mijn eigen kinderen en de kinderen om mij heen: door het zien van hun vanzelfsprekendheid om te dromen én in het moment te zijn, hun plezier in het ontdekken van de wereld en zichzelf en hun ontwapenende doelgerichtheid. Dat voedt mijn besef van de unieke waarde van de ideeën en dromen die je dan vormt. En het belang om ze aandacht te geven, zodat je daar de rest van je leven je voordeel mee kunt doen.

Ik geniet er oprecht van met kinderen in gesprek te zijn en hen te laten ervaren wat hun eigen mogelijkheden zijn om aan een gelukkige toekomst te bouwen.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw kind of jouw leerlingen kan betekenen? Bel me op
06-12853760, of stuur een email naar yvonne@hetgeheimvandesmit.nl.